Du er her:

Villa Vekst Friluftsuka

Tre dager på Vatn Vatnet med friluftsaktiviteter.

 

 

Villa Vekst Friluftsuka

«Ut i det FRI»

Hvert år arrangerer  Villa Vekst en tur til Vatn Vatnet der vi har 3 dager med friluftsaktiviteter. I år ble det tur fra tirsdag 17. juni til torsdag 19. juni 2014.

Der ble det blant annet arrangert:

  • Turer
  • Grilling
  • Malegruppe
  • Kanoturer på Vatn Vatnet
  • Hesteridning
  • Kortspill
  • Overnatting på hytta
  • Frokost, te, kaffe, brus og middag

Kr 80,- per dag.

 

Brukere på Villa Vekst hadde mange mulighet er til å bestemme selv hvilke dager og hvilken aktivitet de hadde lyst til å delta på. På tirsdag var det en dagstur med buss som gikk fra Villa Vekst kl 9.00 og retur kl 15.30. På onsdag var det mulighet til å dra kl 9.00 om morgen og komme tilbake kl 15.00 eller reise kl 16.  Det var også mulighet til å reise tilbake kl 21 på kvelden eller overnatte.

Alle dager ble det severt frokost og middag, te, kaffe og brus, samt is og kjeks etter grillinga på onsdag.

Det som er vanskelig å beregne er været på en slik tur.  Vi fikk litt regn på turen og litt sol, men det var så hyggelig at vi kunne ha det artig selv om det regnet. På tirsdag og onsdag var Anne Brembo leder for malegruppa. Det var koselig for de som hadde lyst å male inne, mens noen gikk en lang tur med ansatte og noen gikk tur på egen hånd.

På onsdag ble det  kano tur på formiddag og om kvelden ble det en grillfest med marinert kjøtt og salat som Magdalena (en ansatt som har jobbet som kokk ordnet til oss). Mange dro hjem med både pivatbiler og Villa Vekst sin minibuss.  (Transport var ingen problem).  Tre brukere overnattet fra onsdag til torsdag og hadde en festlig stund ilag med Arnfinn Sandness som var alene ansatt på overnattingen.

På torsdag var det mulighet å ri hest på Valle Hestesenter.  Det ble 150 kr ekstra for de som hadde lyst å delta, og de andre fikk slappe av og noen gikk tur mens de andre dro på ridetur. Etterpå hadde vi en til grillfest på Valle ridesenter.

Turen avsluttet kl 15.30 på torsdag 19.juni 2014 og jeg hadde inntrykk av at alle hadde kost seg på turen.

                                                         

                                                                                                 Tekst: av Fiona M Kristensen